AKP Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa MİTSOda

06.08.2013 17:37

*MİTSO’yu ziyaret edenAKP Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa “Milas OSB bizim çocuğumuz” dedi.

*OSB hakkındaki son gelişmeleri değerlendiren Ali Boğa “OSB bizim çocuğumuz.” dedi ve her zaman destek olacağını söyledi.

*Tolga Çandar’ın CHP’den 1. sıra milletvekili adayı olduğunu anımsatan ve kendisinin de Milas’ı sevdiğini belirten Ali Boğa “Bu da gösteriyor ki, Milas’ın 2 milletvekili olacak” dedi.

MİTSO yönetimi, AKP ve CHP’den Muğla’nın iki birinci sıra milletvekili adayını ağırladı. İlk ziyareti, daha önce Ticaret ve Sanayi Bakanlığı müsteşarlığı görevini yürütmekte olan AKP’nin Muğla 1. sıra milletvekili adayı olan Ali Boğa gerçekleştirdi. Özellikle OSB konusunda yaşanan son gelişmeler hakkında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna’dan bilgi alan Ali Boğa Milas OSB’ye her konuda yardımcı olacağını belirterek “Milas OSB bizim çocuğumuz” dedi.

AKP’nin Muğla’dan 1. sıradaki milletvekili adayı Ali Boğa MİTSO yönetimini ziyaret etti. AKP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Birci, Milas İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demir ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MİTSO Yönetimini ziyaret eden Ali Boğa, “Milas OSB bizim çocuğumuz. O nedenle önce Milas OSB’deki son gelişmeleri anlat bakalım” diyerek OSB hakkında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna’dan bilgi aldı. Müsteşarlığı döneminde Milas OSB ile yakından ilgilendiğini anlatan Ali Boğa, Ankara’ya gittiğinde Milas OSB ile ilgilenmek üzere bir kişinin görevlendirilmesini sağlayacağını bildirdi.
Kendisinin hizmet anlayışının parti ayrımı yapmadan hizmet vermek olduğunu anlatan Ali Boğa “Benim hizmet anlayışım bu. Parti, buradan oy almadığı halde bu hizmetleri veriyoruz. Muğla’da iktidar, suyu yukarıya akıtmaya çalışıyor. Oy almadığı halde buraya hizmet veriyor. Buna rağmen yine de iyi hizmetler veriliyor. Bir de Muğla suyu aşağı akıtırsa o zaman daha çok şeyler yapılacaktır” dedi.

Kendisinin Milas’ı sevdiğini belirten Ali Boğa, Tolga Çandar’ın da Milas’tan 1. sırada milletvekili adayı olduğunu anımsatarak “Bu da demektir ki, Milas’ın iki milletvekili olacak. Tolga Bey ile biz Ankara’da iyi bir ikili oluştururuz. O bizim yapmış olduğumuz toplantılarımızda türkü çığırıverir. Ben de bizim yapacağımız projelerle ilgileniriz” diye konuştu. 12 Haziran seçimlerinin Muğla için bir şans olduğunu anlatan Ali Boğa “Muğla şu anda bir şans yakalamış durumda. Muğla, şu anda Ankara’da işi bilen bir adaya sahip “ dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgulayan AKP Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa “Hiçbir sivil toplum kuruluşunun hiçbir iktidarın borazanı olmasını istemem. Müsteşarlığım döneminde de hiç ayrım yapmadan, bizden sizden demeden hizmet ürettim” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna da AKP Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa’nın odayı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz Sayın Ali Boğa’yı çok önceden tanıyoruz. Milas OSB konusundaki yardımlarını biliyoruz. İnşallah milletvekili olduğunda, bakan olduğunda da Milas’a daha çok yardımları olacaktır. Biz, hizmet eden herkesin yanındayız. Hizmet edecek herkesle işbirliği yapmaya hazırız” diye konuştu.