MİTSO, Ankara’daki milletvekili ziyaretlerinin izlenimlerini MHP İlçe Yönetimine anlattı “HEPİMİZ MİLAS SEVDALISIYIZ”

11.03.2016 16:25

*MİTSO Yönetimi, Ankara’da yapmış olduğu Muğla milletvekillerine ziyaret ile ilgili izlenimlerini MHP İlçe Yönetimi ile de paylaştı.
*MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, MİTSO’nun çalışmalarından övgüyle söz ederek “Hepimiz Milas sevdalısıyız, Milas’ın geleceği için çalışıyoruz” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Yönetimini ziyaret ederek, bir süre önce Ankara’da Muğla milletvekillerine sundukları, Milas’ın ve üyelerinin sorunları, beklentileri ve çözüm önerileri konusunda hazırlanmış 55 sayfalık rapor hakkında bilgilendirmede bulundu. MİTSO Yönetiminin ziyaretinde duyduğu memnuniyeti ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çayırlı, “Hepimiz Milas sevdalısıyız, Milas’ın geleceği için çalışıyoruz. Sorunların çözümü konusunda birlikte olursak güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum” dedi.
MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen, oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu’nun bulunduğu MİTSO yönetimi, MHP Milas İlçe Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bir süre önce Ankara’da Muğla milletvekillerini ziyaret ederek Milas’ın, oda üyelerinin sorunları, beklentileri ve çözüm önerilerini içeren 55 sayfalık bir rapor sunduklarını anlattı. Raporun, konu başlıklarını içeren bir özetini MHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çayırlı’ya veren Reşit Özer “Ankara’da milletvekillerimizden çok güzel bir karşılama gördük. Kendileri de böyle bir rapor sunmamızdan memnun kaldıklarını söylediler. Sayın milletvekillerimiz ile akşam yemeğinde bir araya gelerek raporun içeriği hakkında uzun uzun sohbet etme imkanımız da oldu” diye anlattı.
Milas OSB’nin altyapısının hızla ilerlediğini de anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Altyapının yüzde 70’i tamamlandığında OSB arazisini genişletme hakkımız doğuyor. Zaten şu anda arsa sayısından daha çok başvuru var. Bunu anlattık sayın milletvekillerimize. Şimdiden OSB’nin genişletilmesi için destek istedik” dedi. Bafa Gölü’ndeki kirliliğin önlenmesi konusunun da rapor içeriğinde yer aldığını anlatan Reşit Özer “Zaten Bafa Gölü için yapmış olduğumuz çalıştaya MHP Muğla Milletvekili Sayın Mehmet Erdoğan da gelmişti. Kendisi de konuyu yakından takip ediyor. Göldeki kirliliğin önlenmesi için sorunun gündemde tutulması gerekiyor” dedi.
MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı da MİTSO’nun çalışmalarından övgüyle söz ederek “A partisi, B partisi, C partisi yok. Milas için hep birlikte çalışmalıyız. MİTSO olarak güzel işler yapıyorsunuz. Biz de teşkilat olarak bu güzel işleri destekliyoruz” dedi. Yöredeki ara eleman ihtiyacına da dikkat çeken Mehmet Çayırlı bunun için eğitim başlatılması gerektiğini vurguladı.
MHP İlçe Başkanı Çayırlı daha sonra yönetim kurulu üyelerine de söz vererek görüşlerini paylaşmalarını istedi.
Söz alan bir MHP Yöneticisi, MİTSO’nun çalışmalarını överek “Komutan diyor ki, sorunu anlatırken sorunu ortaya koymazsanız, siz de sorunun bir parçası olursunuz. Oysa siz sorunu ortaya koyuyorsunuz, çözümü de birlikte ortaya koyuyorsunuz. Siz sorunun değil, çözümün bir parçasısınız. Sizi kutlarım” diye konuştu.
Bir başka MHP yöneticisi ise MİTSO yöneticilerini kutlayarak “Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Ortaya böyle bir rapor çıkarıyorsunuz. Sorunları, bunların çözüm önerilerini içeren raporunuzu, çözümün kaynağı olan milletvekillerine sunuyorsunuz. Sonra da o milletvekillerinin partilerine raporun bir örneğini vererek, bakın, haberiniz olsun! Biz milletvekillerinize bu raporu sunduk, bundan sonra takipçisi siz olun, diyorsunuz. Sizi kutluyorum” dedi.
MHP 2

MHP 3