MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Başkan ve Şehir” programına röportaj verdi: “MESLEK ODALARIYLA BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ”

18.03.2016 16:10

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, uydudan yayın yapmaya başlayan Kanal F Televizyonunun “Başkan ve Şehir” programına verdiği röportajda “Milas’ta, Milas’ın sorunlarını çözmek için diğer meslek odalarıyla birlikte hareket ediyoruz” dedi.
Özyer Medya Grubu Genel Koordinatörü Sıdıka Kölemen ile birlikte MİTSO’yu ziyaret eden Kanal F Televizyonu, “Başkan ve Şehir” programı için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile röportaj yaptı. Program sunucusu Serap Ülkü Özdemir’in yönelttiği soruları yanıtlayan Reşit Özer, Milas’ta başta Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı olmak üzere meslek odalarıyla uyumlu bir çalışma yürütüldüğünü anlattı. Reşit Özer “Milas’ın sorunlarını çözmek için meslek odalarıyla birlikte hareket ediyoruz” dedi.
Program sunucusu Serap Ülkü Özdemir’in OSB ile ilgili bir sorusu üzerine Reşit Özer, “Biz Muğla’nın önünü açmak için mutlaka Milas OSB’yi bitirmek zorundayız. Milas OSB bitmeden Muğla’da başka ilçelerin OSB yapabilmeleri mümkün değil. Bu nedenle diğer ilçelerin de önünü açmak için bir an önce OSB’yi tamamlamak istiyoruz. Şu anda 73 sanayi parselimiz var. Fakat parsel sayısından daha çok arsa talebi bulunuyor. Altyapı yapımının yüzde 70’ini tamamladığımız anda Milas OSB arazisinin genişletilmesi için de girişim başlatacağız. Milas OSB bittiğinde 1500 / 2000 kişilik istihdam yaratacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.
Reşit Özer’in röportajı, 1 saat süren “Şehir ve Başkan” programında, uydudan yayınlandı.