MİTSO Yönetimi Halkbank’ı ziyaret etti.

21.11.2013 14:06

MİLAS ZEYTİNCİLİĞİNİN TANITIMINA HALKBANK’TAN DESTEK

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Türkiye Halk Bankası Milas Şubesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milas zeytinciliğini tanıtmak için sürdürülen çalışmaları anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e, Halkbank’tan destek geldi. Halkbank Milas Şube Müdürü Fatih Altınsoy, müdürlük odasında markalı zeytinyağlarının tanıtımı için sergileme yapmak istediklerini söyledi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit ve Ömer Eliş; Halkbank Milas Şube Müdürü Fatih Altınsoy’u ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında bankaların Mart ayında açılacak olan 5. Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yer almasını beklediklerini anlatan Reşit Özer, Halkbank’ı da fuarda görmek istediklerini söyledi. Oda yönetiminin çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, başta zeytin ve zeytinyağı olmak üzere Milas’ın ürünlerinin tanıtımı için sürdürülen çalışmaları anlattı. Bunun üzerine Halkbank Milas Şube Müdürü Fatih Altınsoy, kendilerinin de Milas zeytinyağlarının tanıtımı çabalarına destek vermek istediklerini belirterek “Eğer zeytinyağı üreticilerimiz markalı ürün örneklerini bize getirirlerse biz de bunları bankamız içinde sergileyebiliriz ve bankamıza gelenlere tanıtımını yapabiliriz” dedi. Fatih Altınsoy ayrıca fuarda stant açmak için de gerekenin yapılacağını söyledi.

Halkbank Milas Şubesi Müdürü Fatih Aslan’ın önerisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Altınsoy’a teşekkür ederek en kısa sürede örnek Milas zeytinyağlarının ulaştırılacağını söyledi.