MİTSO YÖNETİMİNDEN YENİ İL JANDARMA ALAYI KOMUTAN YARDIMCISI YARBAY ERTUĞRUL MEMİŞE HOSGELDİNİZ ZİYARETİ

06.08.2013 17:40

MİTSO Yönetim Kurulu, yeni göreve atanan Muğla İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Ertuğrul Memiş’i Milas’taki makamında ziyaret ederek kutladı ve yeni görevinde başarılar diledi. Yarbay Ertuğrul Memiş, MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek sürekli olarak yerel yöneticilerle ve meslek odalarıyla yakın işbirliği içinde olmaktan memnun olacaklarını söyledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Mat ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Cuma Bozkurt, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesinden Muğla’ya atanan Yarbay Ertuğrul Memiş’i makamında ziyaret ettiler. MİTSO adına Yarbay Ertuğrul Memiş’e hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, oda yönetimi olarak Jandarma Komutanlığı ile her zaman yakın bir diyalog içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını, bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. Muğla İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Ertuğrul Memiş de daha önce görev yapmakta olduğu Şemdinli’nin de, şimdi görev yapacağı Muğla’nın da ülkemizin bir parçası olduğunu ve Türkiye’nin neresinde olursa olsun her zaman göreve hazır olduklarını belirterek “Şemdinli de vatanımızın bir parçası. İnsanlar, işadamları, yatırımcılar oraya gitmekten hiç çekinmemeliler. Her zaman rahatça, çekinmeden gitmeliler” dedi. Yarbay Ertuğrul Memiş işlerin daha hızlı bir şekilde takip edilebilmesi amacıyla yapılan görev paylaşımına göre kendisinin Milas, Bodrum ve Yatağan ilçelerinden sorumlu olarak görev yapacağını anlattı ve MİTSO ve diğer meslek odalarının yöneticileri ile her zaman yakın işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.