MİTSO’DA MESLEK KOMİTELERİ BAŞKANLARINI SEÇTİ

17.10.2022 15:26

Milas Ticaret ve Sanayi Odasında 3 Ekim 2022 Pazartesi günü başlaşan seçim sürecinde Mustafa Yüksel meclis başkanlığına, Reşit Özer yönetim kurulu başkanlığına seçilirken meslek komiteleri de kendi aralarında yaptıkları seçimle komite başkan ve başkan yardımcılarını seçtiler.

MİTSO meslek komitelerinin ortak toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘in açılış konuşmasıyla başladı. Özer, konuşmasında seçim sürecinde aktif olarak çalışan meslek komitesi üyelerine teşekkür etti. Seçim sürecinin ardından da meslek komitelerinin aktif şekilde çalışmasını beklediklerini belirten Özer “Sizin çalışmalarınız bize yol gösterecektir” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de konuşmasında “Biz yönetimimizle, meclisimizle, meslek komitelerimizle bir aileyiz. Bir aile birliği ve bütünlüğü içinde bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Daha sonra yapılan seçimlerde MİTSO’nun 10 meslek komitesinin başkan ve başkan yardımcıları, toplantıya katılan komite üyelerinin oybirliği ile seçildi.

Buna göre; MİTSO’nun 10 meslek komitesinde başkan ve başkan yardımcısı seçimleri şöyle sonuçlandı:

1 No’lu meslek komitesi: Başkan; Tolga Yüksel, Başkan Yardımcısı; Özgür Çoğlu,

2 No’lu meslek komitesi: Başkan; Merve Bakçek, Başkan Yardımcısı; Ramazan Esenkaya,

3 No’lu meslek komitesi: Başkan; İbrahim Zeybek, Başkan Yardımcıları; Talat Aydın, Mehmet Ateş,

4 No’lu meslek komitesi: Başkan; Gökhan Güneş, Başkan Yardımcıları; Fatih Özkaya, Feridun Saydam,

5 No’lu meslek komitesi: Başkan; Dursun Demirkaya, Başkan Yardımcısı; Adnan Akarsu,

6 No’lu meslek komitesi: Başkan; Aykut Necipoğlu, Başkan Yardımcısı; İsmet Üstek,

7 No’lu meslek komitesi: Başkan Serkan Özcan, Başkan Yardımcıları; Hayrettin Dinç, Ahmet Çavdar,

8 No’lu meslek komitesi: Başkan; Eren Mat, Başkan Yardımcısı; Muzaffer Yıldırım.

9 No’lu meslek komitesi: Başkan; Aylin Yıldırım, Başkan Yardımcıları; Mehmet Özen, Mustafa Altılı,

10 No’lu meslek komitesi: Başkan; Dağlar Uygur, Başkan Yardımcısı Gürkan Özsoy

Yazı detayını buraya yazınız