MİTSO’DAN MİLAS KAYMAKAMI SAYIN BAHATTİN ATÇIYA TEŞEKKÜRLER VE YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR

06.08.2013 18:37

İlçemize çok önemli hizmetler veren çok değerli Kaymakamımız Sayın M. Bahattin Atçı’nın Manisa’nın Soma ilçesi kaymakamlığına atandığını öğrenmiş bunmaktayız.

İlk kez 2006 yılında Milas’a atanan ve iki yıl görev yaptıktan sonra 2008 yılında Çanakkale’nin Bayramiç kaymakamlığına atanan Milas Kaymakamımız Sayın M. Bahattin Atçı, açtığı dava sonucunda 2009 yılında yeniden Milas Kaymakamlığına dönmüştü. O tarihten bugüne dek 114 köyü ve yaklaşık 130 bin nüfusuyla gerçekten güç bir görev olan Milas Kaymakamlığını başarıyla sürdüren Sayın M. Bahattin Atçı’nın, kaymakamlar için en uzun hizmet süresini doldurarak Milas’tan tayininin çıkmasını bir teselli gerekçesi sayıyoruz.

Bu bağlamda, Milas’a unutulmaz hizmetler veren Sayın Kaymakamımız M. Bahattin Atçı’nın yeni görev yeri olan Manisa’nın Soma ilçesinde de üstün başarılarla dolu görev yapacağına ve Soma’ya çok büyük ve önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyoruz.

Sayın Kaymakamımız M. Bahattin Atçı’ya Milas’taki beş yılı aşan görev süresinde her zaman yasalardan yana olan tutumu, uzlaştırıcı kişiliği, üretken çalışmaları, demokrasi ve insan hakları konusundaki olumlu yaklaşımları, her zaman elden bırakmadığı hoşgörülü ve sabırlı tutumuyla, sorun üretmektense çözüm üreten çalışma tarzıyla, kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında her zaman diyalog ve işbirliğinden yana olan çalışma ilkesiyle, mütevazı tutumu, yapıcı tavrı nedeniyle, özellikle Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın başlatılması ve kalıcı hale gelmesindeki çabaları ve katkılarıyla ve her zaman Odamıza gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyeleri adına teşekkürlerimizi sunar, yeni görevinde başarılar dileriz.

MUĞLA’DAN AYRILAN VE GELEN KAYMAKAM VE VALİ YARDIMCILARIMIZA DA BAŞARILAR DİLERİZ

2013 Yılı Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Muğla Vali Yardımcılığı görevlerinden Uşak Vali Yardımcılığı görevine atanan Sayın Mestan Yayman’a, Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atanan Sayın Ahmet Ali Barış’a yeni görevlerinde üsten başarılar temenni ederiz.

Aynı kararname kapsamında Mersin Vali Yardımcılığından Muğla Vali Yardımcılığına atanan Sayın Orhan Eyövge’ye, Afyonkarahisar Valgi Yardımcılığından Muğla Vali Yardımcılığına atanan Sayın Ahmet Ertürk’e, Gaziantep Vali Yardımcılığından Muğla Vali Yardımcılığına atanan Sayın Mevlüt Kurban, Zonguldak Vali Yardımcılığından Muğla Vali Yardımcılığına atanan Sayın Fethi Özdemir’e ve Akhisar Kaymakamlığından Muğla Vali Yardımcılığına atanan Sayın Muammer Köken’e Muğla’mıza değerli  hizmetlerde bulunarak önemli katkılar sağlayacaklarına olan inancımızla ilimize hoş geldiniz der, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

YENİ MİLAS KAYMAKAMI SAYIN FUAT GÜREL’E BAŞARILAR DİLERİZ

Manisa’nın Ahmetli İlçesi Kaymakamı iken Milas Kaymakamlığına atanan Sayın Fuat Gürel’e Milas Ticaret ve Sanayi Odası olarak kutluyor, ilçemize hoş geldiniz diyor ve yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Ayrıca Ilgın Kaymakamlığı’na atanan Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici’ye ve yerine atanan Besni KaymakamıGürkan Demirkale’ye Şereflikoçhisar Kaymakamlığı’na atanan Ula Kaymakamı Erol Karaömeroğlu‘na ve yerine atanan Senirkent Kaymakamı Ali Yılmaz’a, Kiraz Kaymakamlığına atanan Kavaklıdere Kaymakamı Metin Demirel’e yeni görev yerlerinde üstün başarılar dileriz. İlimizin yeni ilçeleri olan Menteşe Kaymaklığı’na atanan Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan’a ve Seydikemer Kaymakamlığı’na atanan Muammer Köken’e ilimize hoş geldiniz der ve görevlerinde başarılar dileriz.