MİTSO’NUN SATRANÇ TURNUVASINDA ŞUBAT AYININ BİRİNCİSİ ERDAL EREN BAYAR

25.02.2014 14:59

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Satranç Federasyonu Milas Satranç İlçe Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “MİTSO – Şubat ayı Milas’ın en iyileri satranç turnuvası”nda, Erdal Eren Bayar, Şubat ayının en başarılı satranççısı oldu.

Ali Ülgün’ün hakemliğinde yapılan satranç turnuvasına 27 satranççı katılırken turnuvada en yüksek puanı toplayan Erdal Eren Bayar birinciliği kazandı. Turnuvada; Mete Zorlu ikinci, Emre Efe Zorlu üçüncü, Teoman Kaan Çakaloz dördüncü, Egemen Uyar beşinci, Mehmet Bilge ise altıncı oldular.

Turnuvada ilk altıya girenler, MİTSO tarafından birer madalya ile ödüllendirildiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, satrancın düşünceyi geliştiren bir spor olduğunu belirterek bundan sonra da MİTSO olarak satranca desteklerinin süreceğini belirtti. Reşit Özer dereceye giren satranççıları kutlayarak bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diledi.