MUĞLA GENÇ GİRİŞİMCİLER’DE MİTSO’DAN YUSUF EROL BAŞKAN, KADIN GİRİŞİMCİLERDE MİTSO’DAN FERAY SERAT BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİLDİ

15.01.2015 15:23

TOBB’nin İl kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  ile İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri yapıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimde MİTSO üyesi Yusuf Erol, Muğla Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı, MİTSO üyesi Feray Serat ise Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı seçildiler.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerinde İl Genç Girişimciler ve İl Kadın Girişimciler İcra Kurulları seçimleri Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Tolga Yüksek ile Osman Nuri Yiğitbaş, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yusuf Erol’un aday olduğu seçimde Yusuf Erol, seçmen listesinde kayıtlı 17 seçmenden oy kullanın 14 seçmenin 6’sının oyunu alarak başkan seçildi. Diğer iki aday 4’er oy aldılar. Seçim sonucunda 4 MİTSO üyesinin de seçildiği Muğla Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi şu isimlerden oluştu:

Başkan Yusuf Erol, Başkan Yardımcısı Yusuf Çetin, Başkan Yardımcısı Aykut Sidekli , Başkan Yardımcısı Osman Nuri Yiğitbaşı, üyeler; Tolga Yüksel, Ali Türker, Şükran Kardaş, Eren Mat, Hakkı Ayakdaş, Mehmet Cunbul, Erdem Tuna,  Kemal Bülent Karadenizli, Turgay Şenay Şahin, Özgür Derviş, Mustafa Gökmen. İcra Kurulunda Mustafa Murta Can ile Mehmet Cücen de doğal üye olarak görev aldılar.

Aynı gün yapılan Muğla İli Kadın Girişimciler İcra Kurulu seçimlerinde ise MİTSO’dan Feray Serat, Başkan Yardımcısı seçildi. Kadın Girişimciler İcra Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Aslı Karataş, Başkan Yardımcısı Yasemin Çınar, Başkan Yardımcısı Feray Serat, Başkan Yardımcısı Gülay Hız.

yusuf erol