OSB YÖNETİMİNDEN 27’İNCİ ANKARA SEFERİ

29.08.2016 16:59

OSB’DEN 27’İNCİ ANKARA SEFERİ

*OSB’de altyapı yapımı sürerken ihtiyaç duyulan imar planı değişikliği için OSB yönetimi 27’inci kez Ankara’ya giderek Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında görüşmelerde bulundu.

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı yapım işleri hızla ilerlerken ortaya çıkan zorunlu olarak ihtiyaç duyulan imar planı değişikliği için OSB yönetimi Ankara’ya giderek Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda görüşmelerde bulundu. Milas Kaymakamı, OSB Müteşebbis Heyet ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gürel, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Reşit Özer, Milas Belediye Başkanı, OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Tokat ile OSB Müdürü Haluk Onaran, OSB Teknik Elemanı İbrahim Dal birlikte Ankara’ya gittiler. Ankara’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda görüşmelerde bulunan OSB heyeti, altyapı yapımı sırasında arazi yapısı nedeniyle zorunlu olarak ortaya çıkan imar planı değişikliği için temaslarda bulundu. Milas OSB heyeti, OSB’nin imar planını hazırlayan şehir plancısı ve proje firmasıyla da bir toplantı yaptılar. OSB Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Ankara görüşmelerinin olumlu geçtiği ve Bakanlıktan gereken ilgi ve desteğin sağlandığı belirtilerek OSB’de altyapı çalışmalarının planlandığı gibi devam ettiği bildirildi.

Son Ankara ziyareti, OSB’nin gerçekleşmesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bugüne dek yapılmış 27. Ankara ziyareti oldu.