DOLAR
36,0101
EURO
37,2210
ALTIN
3.361,68
BIST
9.895,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
9°C
Muğla
9°C
Açık
Salı Açık
7°C
Çarşamba Açık
9°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Yağmurlu
11°C

TOBB’DEN EKVATOR UYARISI

TOBB’DEN EKVATOR UYARISI
29.12.2015 14:27
1.680
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ekvator ile ticaret yapmak isteyenleri uyardı. Bazı     Ekvator firmaları hakkında yanıltıcı belge ve bilgiler bulunduğunun Ekonomi Bakanlığı Kito  Ticaret Müsteşarlığı tarafından bildirildiği belirtilerek TOBB’ nin web sitesinin “Uluslararası İş İmkanları /   Ülke Duyuruları / Ekvator”  başlığı altında yer alan bazı yanıltıcı belge ve bilgilere rastlandığı belirtilerek bu ülke ile ticaret yapmak isteyenler uyarıldı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası da, Kito Ticaret  Müsteşarlığı tarafından Ekonomi Bakanlığı’ na yapılan ve bakanlık tarafından TOBB’ ye iletilen Ekvatorlu bazı firmalar hakkında yanıltıcı bilgi ve belgeler olduğuna ilişkin uyarıyı üyeleriyle paylaşarak bu ülke ile ticari ilişkisi bulunan veya ticari ilişki kurabilecekleri uyardı.