DOLAR
32,4391
EURO
34,7934
ALTIN
2.433,17
BIST
10.082,77










MİTSO, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek kutladı. “MİLAS’TA EKSİĞİMİZ YOK, FAZLAMIZ ÇOK”

MİTSO, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek kutladı. “MİLAS’TA EKSİĞİMİZ YOK, FAZLAMIZ ÇOK”
25.04.2019 16:11
0
A+
A-

*MİTSO Yöneticilerinin ziyareti sırasında Milas’ta turizmin geliştirilebilmesi için yapmayı düşündüklerini anlatan Muhammet Tokat, güzel örnekleri göstermek için Milaslıları Safranbolu’ya götürmek istediklerini söyledi.

            Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek kutladı ve yeni dönemde başarı dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında “Milas’ın eksiğinin yok, fazlasının ise çok” olduğu belirtilerek ilçedeki tüm kurumların Milas’ın tanıtımı için elbirliğiyle çalışması gerektiği vurgulandı.

            MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner Çamlıbelen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Eliş ve Hüseyin Aykal ile MİTSO Meclis Üyesi Yasin Erol; yeniden belediye başkanlığına seçilen Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek kutladılar. Ziyaret sırasında yeni dönemde de Milas’taki kurumlar arası işbirliğinin sürdürülmesi gerektiğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Milas olarak eksiğimiz yok, fazlamız çok. Bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor. Kurumlar arası işbirliği ile Milas’ı tanıtmamız lazım. Milas’ı ne kadar iyi tanıtırsak, turizmden o kadar çok pay almasını sağlayabiliriz” derken MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de bazı tarihi sokakların düzenlenmesi gerektiğini anlattı.

            MİTSO yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Muhammet Tokat yeni dönemde kendilerinin de Milas’ı tanıtmak amacıyla çalışmalar yapacaklarını belirtti. Tokat, “Milas’ı tanıtmak için çalışmalarımız olacak. Milas’ta restore edilmiş evlerin sayısının artması gerekiyor. Bu sayıyı arttırmak için çaba göstereceğiz, eski ev sahiplerini ikna edeceğiz. Turizme yönelik pazarlamanın gelişmesi için esnaflarımızla işbirliği yapacağız. Bunun için bazı esnaflarımızı ve eski ev sahiplerini daha önce Şirince’ye götürmüştük. Şirince gezisinden tam olarak istediğim sonucu alamadık. Fakat, şimdi Safranbolu’ya götürmeyi düşünüyoruz. Safranbolu bu konuda iyi bir örnek. İnsanlarımız böyle yerleri görürlerse Milas’ta da olumlu örnekleri daha da arttırabiliriz” dedi.