AKP İLÇE BAŞKANI LEVENT AKYER’DEN MİTSO’YA VEDA

11.12.2017 07:31

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek ilçe başkanlığı süresi içinde MİTSO yönetimi tarafından kendisine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen tarafından karşılanan AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresinde yeniden aday olmayacağını belirterek görev süresi içinde MİTSO yönetimi tarafından kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

AKP Milas ilçe Başkanı Levent Akyer “Aslında bu bir veda ziyareti değil. Görev sürem boyunca bana gösterdiğiniz ilgiye, verdiğiniz desteğe teşekkür ziyareti. Sizlere teşekkür ediyorum. Bir bakanımız geldiğinde, bir milletvekilimiz geldiğinde her zaman odayı açtınız. Bakanımızı biz karşılarız, biz ağırlarız dediniz. Her zaman destek oldunuz, kolaylık gösterdiniz. Sizinle her zaman güzel bir iletişimimiz oldu. Çok güzel çalışmalarımız oldu. Amacımız Milas’a hizmet etmekti. Kısa sürede güzel işler yapabildiğimize inanıyorum” dedi. Konuşmasında MİTSO seçimlerine de değinen Levent Akyer “Sizin de önünüzde seçimler var; seçimlerinizde ben de size başarılar diliyorum” dedi. MİTSO yönetiminden her zaman pozitif enerji aldığını ifade eden Levent Akyer “Biz sizlerden bu pozitif enerjiyi almasaydık, bu samimiyeti görmeseydik bakanlarımızı, milletvekillerimizi buraya, MİTSO’ya getirmezdik. Toplantılarımızı gider başka yerlerde, otellin salonunda yapardık. Siz MİTSO olarak Milas’taki sivil toplum kuruluşlarının başı durumundasınız. Biz de her zaman sizleri, MİTSO’yu Milas’ın en önde gelen kurumlarından birisi olarak gördük. Güzel işbirliğimiz oldu. Sizlere bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Levent Akyer’e teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi. Reşit Özer; “Biz Milas’a gelen bakanları, milletvekillerini her zaman odamızda ağırlamaktan memnun oluruz, gurur duyarız. Sonuçta burası da Milas’ın bir kuruluşu. Milas’a gelen bakanlarımıza, milletvekillerimize her zaman kapımız açık oldu, bundan sonra da açık olacaktır” dedi ve Akyer’e bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.