AKP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HASAN KÖKTEN MİTSO’DA

20.02.2015 16:03

*Hasan Kökten’e başarılar dileyen MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “MİTSO olarak Milaslı her adayın seçilmesini isteriz” dedi.

7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri için AKP’den aday adayı olan inşaat mühendise ve müteahhit Hasan Kökten ve arkadaşları Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret ederek destek istedi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “MİTSO olarak Milaslı her adayın seçilmesini isteriz” dedi.

Milas’ta uzun yıllardır inşaat mühendisi ve müteahhit olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan Hakan Kökten, AKP’den aday adaylığını açıkladı. Hasan Kökten ve arkadaşları, MİTSO Yönetimini ziyaret ederek destek talep ettiler. Kendisinin devletin yatılı okullarında okuyarak bugünlere geldiğini anlatan Hasan Kökten “Çocukluğumda büyüklerimiz benim için ‘bu çocuk okur’ derlerdi. Ben de yıllarca devletin parasız yatılı okullarında okudum. Meslek sahibi oldum. Fakat bugüne kadar devletin bana verdiğinin karşılığını verebildiğimi sanmıyorum. Bunun karşılığını verebilmek için milletvekili olarak hizmet etmek ve borcumu ödemek istiyorum. Bu yolda takdir yüce Allah’ındır. Benim çıktığım yolda, hiç kimseyi üzmek istemem. İnşallah hayırlısı olur. Her şeyden önce bir Milaslı olarak sizlerden destek bekliyorum” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Hasan Kökten’i kutlayarak “Bu bir medeni cesaret işi. Güzel bir cesaret örneği gösterdiğin için kutlarım. Başarılar dilerim. Biz her zaman Milas’ın kazanmasını, her zaman bir Milaslının kazanmasını isteriz. Milas’ı bir yere getirmek, kalkındırmak, geliştirmek istiyorsak Milaslıların da bu konuda mikro milliyetçilik yapması gerekir. Sizi yıllardır yakından tanıyoruz. Yaptığınız çalışmaları, hizmetleri biliyoruz. Bu memlekette sizin adınız ‘Camici Hasan’a çıktı. Hemen her köyün camisinde bir eseriniz, bir katkınız var. Çıktığınız yolda başarılar dileriz. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Hasat Kökten’i kutlayarak başarılar diledi. Reşit Özer “Biz gerek MİTSO olarak, gerekse kişisel olarak her partiden Milaslıların kazanmasını isteriz. Sizin de kazanmanızı isteriz. Zaten yaptığımız tüm görüşmelerde biz Milas’tan milletvekili istiyoruz, diyoruz. Milaslı olarak adaylığını koymuş herkesin başarılı olmasını arzu ederiz. Sizi kutluyor ve başarılar diliyoruz. Zaten siz bizim odamızın üyesisiniz. Bu nedenle sizin, odamızın bir üyesinin başarılı olmasını isteriz. Hayırlı olsun” dedi.