BELEDİYE YÖNETİMİ MİTSO’DA “MİLAS İÇİN HER ZAMAN İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”

BELEDİYE YÖNETİMİ MİTSO’DA  “MİLAS İÇİN HER ZAMAN İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”
21.04.2016 09:17

Bir süre önce Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı ziyarete karşılık Milas Belediye yönetimi de iadeyi ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Belediye Meclis üyeleri, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta Belediye ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası arasında güzel bir işbirliği olduğunu belirterek “Biz bu iki kurum arasındaki örnek işbirliğinin her zaman sürmesinden yanayız. Oda olarak ortaya koyduğunuz güzel girişimler var ve bunları her zaman destekliyoruz. Bundan sonra da Milas’ın ortak çıkarları için kurumsal işbirliğinin daha da geliştirilmesinin ilçemizin gelişmesi için önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Belediye Meclis üyelerinin ziyaretinden çok memnun olduk. Bizler Milas’ın gelişmesi için elimizden gelen çalışmaları sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi bir süre önce Milas’ın çeşitli sorunları ve bu sorunların çözümü konusunda görüş ve önerilerimizi Milletvekillerimize sunduk. Sizlerle bu konularda yapacağımız işbirliği ile Milas’ta güzel gelişmeler olacağına inanıyoruz” dedi.

MİTSO yönetimi ile Belediye yönetimi daha sonra bir anı fotoğrafı çektirdiler.