Milas Ticaret ve Sanayi Odasından üyelerine, Yapi Krediden kredi desteği

06.08.2013 17:26

Yapı Kredi Bankası ile 30 Temmuz 2009 tarihinde imzalanan protokol törenine, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Meclis Başkanı Reşit ÖZER ve Yapı Kredi Milas Şube Yönetmeni Sema TAŞKIN katıldı.

İmzalanan yeni protokol sayesinde, oda üyeleri işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere Yapı Kredi’de özel kredi olanaklarından faydalanabilecekler.

İmza töreninde bir konuşma yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, kendi üyelerimize yardımcı olma adına, Yapı Kredi ile özel bir protokol yapıyoruz böylece odamız üyeleri daha uygun faizler ile kredi alabileceklerdir, tüm üyelerimiz için bu protokolün hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

Yapı Kredi Milas Şube Yönetmeni Sema TAŞKIN, Türkiye’deki işletmelerin %99’unu olusturan KOBi’lerin ülke ekonomisinin belkemiği oldugunu ve KOBi’lerin katkısının ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimi için çok önemli olduğunu belirtti. Üretimde kalite ve ürün çesitliliği sağlamayı amaçlayan ama finansman yetersizliği nedeniyle gelismiş teknolojilere sahip olamayan ve üretim yöntemlerini geliştiremeyen KOBi’lerin çeşitlilik arz eden yatırım ve işletme ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte kredileri uygulamaya koymayı amaçlıyoruz, dedi.

Güçlü sermaye yapıları ve geniş şube ağlarıyla girişimcilerin hizmetinde olduklarını belirterek, “KOBi’lerin temel ihtiyaçlarmın başında yatırım ve işletme finansmanı geliyor. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz ve Yapı Kredi’nin KOBi’lere desteğinin sürdüğünün bir göstergesi olan bu işbirliği ile de Milaslı girişimcilerin de yanında yer almak, onlara yeni ufuklar açmak istiyoruz.” dedi.