MİTSO, SALGIN NEDENİYLE SİGORTA HAFTASINI TELEFONLA KUTLADI

09.09.2020 17:17

Her yıl Mayıs ayının son haftasında kutlanmakta olan “Sigorta Haftası”nın kutlamaları, Türkiye Sigorta Birliği tarafından Covid-19 salgını nedeniyle 7 / 11 Eylül tarihlerine ertelenmişti. Ancak, salgının etkisini sürdürmesi üzerine bu hafta da aktif bir kutlama programı oluşturulamadı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ise sigortacı oda üyelerinin “Sigorta Haftası“nı, telefonla ve kısa mesaj göndererek kutladı. MİTSO’nun sigortacı üyelerini tek tek arayarak “Sigorta Haftası”nı kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Aslında Mayıs ayının son haftasında kutlanması gereken Sigorta Haftası kutlamaları, Türkiye Sigorta Birliği tarafından salgın hastalık nedeniyle 7 / 11 Eylül’e ertelenmişti. Ancak ülkemizde ve dünyada salgın hastalık devam ediyor. Biz de MİTSO olarak bu yıl sigortacılık mesleğini sürdürmekte olan odamız üyeleri için özel bir kutlama programı yapamadık. Kendilerine kısa mesaj göndererek veya telefonla ulaşarak Sigorta Haftalarını kutlamak zorunda kaldık” diye konuştu.