MİTSO YÖNETİMİ KAYMAKAMLIKTA… “MİTSO ÖRNEK BİR ÇALIŞMA ORTAYA KOYUYOR”

22.03.2016 09:09

MİTSO Yönetimi, Milas Kaymakamı Fuat Gürel’i makamında ziyaret ederek bir süre önce Ankara’da Muğla milletvekillerine sunulan 55 sayfalık rapor içeriği hakkında bilgilendirmede bulundu. MİTSO Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Fuat Gürel “MİTSO örnek bir çalışma ortaya koyuyor” dedi.
MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Ömer Eliş ile odanın Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu, Kaymakam Fuat Gürel’i ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bir süre önce Ankara’da Muğla milletvekillerini ziyaret ederek sundukları rapor içeriği hakkında Kaymakam Fuat Gürel’e bilgilendirmede bulundu. Ankara’da Muğla milletvekilleri tarafından çok güzel bir ilgi ile karşılandıklarını anlatan Reşit Özer, “Milletvekillerimizin hepsi de sunduğumuz raporun takipçisi olacaklarını ve raporda anlatılan sorunların çözümü ve beklentilerin karşılanması için ellerinden gelen desteği göstereceklerini söylediler” dedi. Muğla milletvekillerinin bugüne dek böylesine kapsamlı ve açıklayıcı bir raporu ilk kez aldıklarını söylediklerini anlatan Reşit Özer, “Milletvekillerimizin hepsi de bizim Kaymakamlığı ile, belediye başkanlığı ile, meslek odaları ile birlikte sergilediğimiz birliktelikten çok etkilenmiş durumdalar. Bunu her fırsatta dile getiriyorlar. Bu da Milas’ın gücünü gösteriyor” diye konuştu. Reşit Özer, Milas için yeni ve yeterli bir fuar alanının artık acil bir ihtiyaç haline geldiğini de belirterek bu konuda Kaymakam Fuat Gürel’den destek istedi.
Kaymakam Fuat Gürel de meslek odalarının yörelerinin sorunlarına sahip çıkmasının önemini vurgulayarak “MİTSO uzun süredir bu konuda örnek bir çalışma ortaya koyuyor. Sorunlara sahip çıkmakla kalmıyor, bu sorunların çözümü için raporlar hazırlayıp destek arayışını sürdürüyor. Milas’ta kamu kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum örgütleri arasındaki güzel işbirliğinin de güzel bir örneğini veriyor MİTSO. Bu nedenle sizleri kutluyorum” dedi.