MİTSODA SON AKREDİTASYON DENETİMİ ÇOK OLUMLU GEÇTİ

06.08.2013 17:49

Yaklaşık bir yıldır oda hizmet kalitesini dünya ölçeğindeki odalarla aynı düzeye eriştirebilmek amacıyla bir yandan yoğun bir eğitim, diğer yandan yoğun bir denetim sürecinden geçmekte olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda akredite olma sürecinin son denetimi çok olumlu geçti.

TOBB Akreditasyon Kurulu Genel Sekreteri Volkan Tufan ile Türk Standartları Enstitüsü İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkikçisi Tuba Atak tarafından gerçekleştirilen ve 9 saat süren denetleme sırasında MİTSO’nun hizmet kalitesinde çok önemli gelişmeler olduğu bildirildi. İzmir TSE’den gelen Tuba Atak “Odanızın hizmet kalitesinde çok önemli gelişmeler olmuş. Bunları sevinerek gördük. Güzel çalışmalar yapmışsınız. Bizim de bugün vereceğimiz rapor bu yönde olacak. Sizleri bu güzel çalışmalarınızdan ötürü kutluyorum. Başarılı çalışmalarınızın bundan sonra daha da gelişerek devam edeceğine inanıyorum. Elbette bu süreç akredite olmakla bitmiyor. Bundan sonra sürekli olarak daha da gelişmeli” dedi.

TOBB Akreditasyon Kurulu Genel Sekreteri Volkan Tufan da gün boyu sürdürdükleri incelemeler sonucunda çok olumlu gelişmeler saptadıklarını belirterek “ Aslında her şey yeni başlıyor. Yeni bir sistem kurmak adına güzel çalışmalar olmuş. İstenilen bir sistemin kurulması ve bu sistemin zamanla oturması. Burada kurulan sistemin özü, insan kaynaklarına önem veren bir sistem olmasıdır. Bu sistemde çalışan memnuniyeti, üye memnuniyeti ön plana çıkıyor. Burada gördüğümüz çalışmalardaki olumlu gelişmenin bundan sonra da sürmesi gerekiyor. Bu nedenle sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna ise MİTSO’nun akreditasyonu sürecinde gösterdikleri çalışmalar nedeniyle iki uzmana teşekkür ederek “Bizim amacımız, odamızın hizmet kalitesinin AB standartlarına uyum sağlamasıdır. Akredite olmak veya olmamaktan daha önemlisi, üyelerimizi memnun edecek hizmet kalitesiyle olumlu çalışmalar yapmaktır. Bu nedenle yönetim olarak gayret gösteriyoruz. Personelimize de bu yönde göstermiş oldukları çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, TOBB Akreditasyon Kurulu Genel Sekreteri Volkan Tufan, TSE İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkikçisi Tuba Atak, MİTSO çalışanlarıyla birlikte bir anı fotoğrafı çektirdiler ve MİTSO personelini kutlayarak odadan ayrıldılar.