MİTSO’YA İLK SEÇİM KUTLAMASI HALKBANK’TAN

13.04.2018 15:16

*5 Nisan’da yapılan MİTSO organ seçimlerinin ardından ilk kurumsal kutlama ziyaretini Halkbank Milas Şubesi yaptı.

*Halkbank Milas Şubesi Müdürü Bahri Tuncay ve bankanın ticari krediler bölümünden Mustafa Bahadır Umdu, yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Reşit Özer ile yeniden Meclis Başkanlığına seçilen Mustafa Yüksel’i kutlayarak başarılar dilediler.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda 5 Nisan’da başlayan odanın organ seçimleri sürecinin ardından kutlama ziyaretleri başladı. Seçimin ardından MİTSO’ya ilk kurumsal ziyareti Türkiye Halk Bankası Milas Şubesi yaptı. Türkiye Halk Bankası Milas Şubesi Müdürü Bahri Tuncay ve bankanın ticari krediler bölümünden Mustafa Bahadır Umdu; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ve Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Yüksel7i ziyaret ederek kutladılar ve başarı dileğinde bulundular.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Türkiye Halk Bankası yöneticilerine teşekkür ederek yeni dönemde de Milas’taki banka şubeleriyle her zaman çok yakın bir işbirliği içinde olmayı arzu ettiklerini ifade etti. Reşit Özer, MİTSO’nun Nefes Kredisi konusunda protokol yaptığı bankalardan birisi olan Türkiye Halk Bankasının önümüzdeki süreçte bu konuda önemli çalışmalar yapmasını beklediklerini belirterek “Mümkün olduğu kadar çok üyemizin Nefes Kredisinden yararlanmasını arzu ediyoruz. Bu konuda sizlerin de Odamız üyelerine yardımcı olacağınızdan eminiz” dedi.

MİTSO Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Yüksel de ziyaretleri ve kutlamaları nedeniyle T.Halk Bankası Müdürü Bahri Tuncay ile bankanın ticari krediler bölümünden Mustafa Bahadır Umdu’ya teşekkür etti.