MİTSO’yu ziyaret ettiler: Milas Gençlik Spor’un 7 dalda, 16 yaş ve altı, 600 sporcusu var:

17.04.2018 12:45

TEK GELİR KAYNAKLARI ATAPARK’TAKİ IŞIKLI REKLAM PANOSU

*Milas Gençlik Spor Yönetimi, MİTSO seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e kutlama ziyaretinde bulundu.

*Ziyaret sırasında Milas Gençlik Spor Kulübü’nün faaliyetleri hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ersin Köksal kulüp bünyesinde 7 dalda faaliyet gösteren 16 yaş altı, 600 sporcularının olduğunu söyledi.

*Kulübün tek gelir kaynağının Atapark’taki reklam panosu olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ersin Köksal, MİTSO üyelerinin reklam karşılığı kulübe destek verebileceklerini belirtti.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın organ seçimlerinin ardından Milas Gençlik Spor Kulübü yönetimi, MİTSO yönetimini ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri; MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit, Soner Çamlıbelen, Hüseyin Aykal ve Meclis Üyeleri Yasin Erol ve Reşat Uygun ile görüşerek yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaret sırasında Milas Gençlik Spor Kulübünün faaliyetlerini de anlatan Kulüp Başkanı Ersin Köksal, kulübün 16 yaş ve altındaki genç sporculara 7 dalda spor eğitimi verdiğini belirterek “Kulübümüzde 16 yaş ve altındaki yaş gruplarında toplam 600 sporcumuz var. Sporcularımızın ailelerini de sayarsak 2 bin 400 kişiye ulaşabiliyoruz. Amacımız, sağlıklı genç nesiller yetiştirmek. Kendimizi bu işe adadık” dedi. Kulübün antrenörlere ödeme yaptığını ve spor malzemeleri için harcamalarda bulunduklarını belirten MGS Kulübü Başkanı Ersin Köksal “Tüm bu giderlere karşılık sadece tek bir gelir kaynağımız var; o da Atapark’taki ışıklı reklam panosu. Oraya reklam verenler, aslında kulübümüze yardımda bulunmuş oluyorlar. Kulübümüze yardımda bulunmak isteyenlerin reklamlarını da o panoda yayınlayarak yardımın karşılığında bir hizmet almış oluyorlar. MİTSO üyelerinden de bize yardımcı olmak isteyenler olursa yine yardım karşılığı reklam yayınlayabiliriz. MİTSO üyelerine özel indirim de uygulayabiliriz” diye konuştu.

MGS Kulübü yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Biz de gençlerimizin spora yönelmesini, iyi bir spor eğitimi almalarını arzu ederiz. Bu nedenle siz çok önemli bir işi gönüllü olarak yapıyor ve başarıyorsunuz. Sizleri kutlarız. Biz de sizin bu güzel çalışmalarınızı Odamız üyelerine anlatacağız. Üyelerimizin kulübünüze reklam vermelerini tavsiye edeceğiz. İmkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız” dedi.

MİTSO ve MGS Kulübü yöneticileri daha sonra ziyaretin anısına hep birlikte bir anı fotoğrafı çektirdiler.