MOBESE İÇİN MİTSO’DAN ODALARA ÇAĞRI: “MUĞLA’DA MOBESE OLMAYAN TEK İLÇE MİLAS”

12.03.2014 16:14

*MİTSO Yönetimi, bir süre önce Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Özay Sabancı’yı ziyaret ederek kutladı.

*Ziyaret sırasında Milas için mobese sisteminin önemini vurgulayan ve Muğla’nın ilçeleri arasında sadece Milas’ta mobese sisteminin bulunmadığını anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, meslek odalarına mobese kamera sistemi kurulmasına katkıda bulunmaya çağırdı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce genel kurulunu yapan Milas Bakkallar ve Bayiler Odası’nı ziyaret ederek oda başkanlığına seçilen Özay Sabancı’yı kutlayıp başarılar diledi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Gülen ve Ömer Eliş’in ziyaret ettiği Bakkallar ve Bayiler Odası’nın yeni başkanı Özay Sabancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sabancı, odalarının 480 üyesi olduğunu belirterek, Milas’ın sorunları için diğer meslek odalarıyla birlikte davranmaya ve Milas’ın çıkarlarını el birliğiyle savunmaya hazır olduklarını söyledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de yeni başkan Özay Sabancı’yı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Reşit Özer son günlerde Milas’ta mobese kamera sisteminin kurulması girişimi başlatıldığını belirterek şehrin güvenliği için son derece önemli olan mobese sisteminin kurulmasına Milas’taki meslek odalarını destek vermeye çağırdı. Muğla’nın ilçeleri arasında mobese güvenlik sisteminin sadece Milas’ta bulunmadığına dikkat çeken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer şunları söyledi:

“Muğla’nın ilçeleri arasında mobese sistemi olmayan tek ilçenin Milas olduğunu öğrendik. Bu nedenle mobeseli ilçelerde çalışamayan hırsızların Milas’a yöneldikleri söyleniyor. Şimdi Milas’ta da mobese sisteminin kurulması için bir girişim başlatıldı. Biz de Milas’ın meslek odaları olarak elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Bütün meslek odalarını mobese sistemi kurulmasına katkıda bulunmaya çağırıyorum Elbette her oda, herkes kendi gücüne göre katkıda bulanabilir. Bu iş için ayrılan bir kaynak var. Ancak seçimlerden sonra bu kaynağın geri dönme riski var. Bu nedenle seçimlere kadar yeterli paranın toplanması gerekiyor. Hem odalarımızın, hem üyelerimizin katkılarını bekliyoruz”

Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı ise odalarının üye sayısının 480 olduğunu belirterek “Bizim üyelerimizden topladığımız aidatlar, odanın giderlerini ancak karşılıyor. Elimizde bir şey kalmıyor. Bu konuda elbette biz de katkıda bulunmak isteriz. Biz de üyelerimize yardım etmeleri için çağırıda bulunacağız. Oda olarak da olabildiğince yardım etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.