MUĞLA VALİSİ GÜVENÇER’DEN MİTSO’YA VEDA ZİYARETİ

18.09.2014 16:01

Kahramanmaraş’a atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Milas’a yaptığı ziyaret kapsamında Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na da veda ziyaretinde bulundu. Muğla’dan bu kadar kısa bir sürede tayininin çıkmasının kendisi için de sürpriz olduğunu belirten Vali Güvençer “Biz de Muğla’daki görev süremizin daha uzun olmasını umardık” diye konuştu. MİTSO’da gördüğü ilgiden son derece memnun olan Vali Güvençer, MİTSO yöneticilerine “Böyle karşılanmaktan mahcup olduk” dedi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş’a atanması üzerine Milas’a yaptığı ziyaret kapasında MİTSO’ya da veda ziyaretinde bulundu. Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile birlikte MİTSO’ya gelen Vali Güvençer’i, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Gülen, Ömer Eliş ile Meclis Üyeleri Kadir Karagülle, Özcan Gül ile oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ve oda çalışanları karşıladılar.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer; Vali Mustafa Hakan Güvençer’e bir teşekkür plaketi ile içinde zeytinyağı, zeytin sabunu ve kolonyası bulunan bir hediye paketi ile çeyrek boyutta, gemici suyu desenli bir Milas halısı armağan etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Vali Güvençer’in beklenmedik bir şekilde Muğla’dan ayrılacak olmasına üzüldüklerini belirterek “Size ilk ziyarete geldiğimizde bize karşı son derece içten karşılamanız, son derece alçakgönüllü davranmanız bizleri çok etkiledi. Bizi karşılamanız hiç aklımızdan çıkmadı. Hep kulaklarınızı çınlattık. Milas OSB’yi sahiplenmenizi, bu konundaki çok değerli katkılarınız ve desteğinizi de hiç unutmayacağız. Keşke Muğla’da daha uzun süre kalabilseydiniz. Yeni görev yerinizde size başarılar dileriz” diye konuştu.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer de MİTSO yöneticilerinin gösterdikleri ilgiden çok memnun kaldığını belirterek “Böyle karşılanmaktan mahcup olduk. Tayin işi bizim için de sürpriz oldu. Biz de Muğla’daki görev süremizin daha uzun olmasını umardık. Sizlerle güzel çalışmalar yaptık” diye konuştu. Vali Güvençer, OSB konusundaki son gelişmeler üzerine de bilgi aldı ve altyapı yapımı işinde denetimlerin önem kazandığına değinerek bu konuda dikkatli olunması uyarısında bulundu. Bundan sonra Muğlalıların Kahramanmaraş’ta bir kapılarının olduğunu belirten Vali Güvençer daha sonra oda yöneticileri, çalışanları ve stajyerleriyle de teker teker vedalaştı. Veda sırasında stajyer öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Güvençer, öğrencilerle fotoğraf çektirdi ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek MİTSO’dan ayrıldı.

IMG_3104 IMG_3076 IMG_3078 IMG_3082 IMG_3086 IMG_3088 IMG_3092 IMG_3101 IMG_3103