TOBB ÜYESİ MUĞLA ODALARI NDAN ORTAK DAVET: “YANGIN GEÇTİ, YAŞAM DEVAM EDİYOR. GELEBİLİRSİNİZ!”

16.08.2021 17:25

Muğla’da Bodrum, Milas ve Marmaris’te günlerce devam eden orman yangınlarının ardından TOBB üyesi odalar ve borsa, hazırlattıkları ortak duyuru ile “Muğla’da yaşam devam ediyor” çağrısı yaptı. Odalar ve borsa, Türkiye genelinde halen Muğla’da yangınların devam ettiği ve turistik yörelerin bundan çok etkilendiği şeklinde izlenim olduğunu ve bu nedenle insanların tatillerini geçirmek için Muğla’ya gelmek istemediği yönünde bir eğilim olduğunu belirterek yaptıkları çağrıda şu ifadeler yer alıyor:

“Yeryüzü cenneti Muğla’da Yaşam devam ediyor.

Oteller, restoranlar, plajlar, tekneler büyük yangın sonrası başta Marmaris ve Bodrum olmak üzere Muğla’nın tüm tatil beldelerinde sizleri bekliyor. Pandemi ve yaşanan yangın afetinin yaralarını, ticari çarkların dönmesi ile hep birlikte sarabiliriz. biliyoruz ki, tüm yürekler bu süreçte nasıl destek olabiliriz diye bizimle çarptı.

Bize vereceğiniz en büyük destek işletmelerimizi doldurmanızdır. Rezervasyonlarınızı bekliyoruz.

Dayanışma yaşatır

Muğla Ticaret Borsası, Muğla Ticaret v Sanayi Odası, Fethiye Ticaret ve Sanayi odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Bodrum Ticaret Odası, Marmaris Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası”

Öte yandan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ortak çağrının, orman yangını nedeniyle tatilini Muğla’da geçirmekten kaçınanlara yönelik yapıldığını belirterek “Türkiye’nin değişik yerlerinden aldığımız izlenimler insanların orman yangınları nedeniyle Muğla’ya gelmekten çekindiği yönünde. Biz de Muğla borsası ve odaları olarak böyle bir ortak çağrı yaparak bu durumdaki kişilere yangının geçtiğini, korkacak, çekinecek bir durum olmadığını, Muğla’ya gönül rahatlığıyla gelebileceklerini belirtmek için böyle bir ortak açıklama yapma gereği duyduk” dedi.