Y. MİLASSPOR MİTSO’DA : HEDEF, ELBİRLİĞİ İLE TESİSLEŞME “BİN KİŞİ BİR ARAYA GELSE NELER YAPILMAZ?”

06.08.2013 19:01

Y. Milasspor Yönetim Kurulu, Reşit Özer başkanlığındaki MİTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek MİTSO’da seçildikleri görevler nedeniyle kutladı ve başarılar diledi. Ziyaret sırasında Y. Milasspor’a  spor tesisi kazandırmak için 17 dönümlük bir alanının tahsisinin sağlandığını belirten Y.Milasspor Kulübü Başkanı Cenker Çetin tesisleşmek istediklerini söyledi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Kont, Yönetim Kurulu Üyesi H. İbrahim Gülen, Meclis Üyesi Soner Çamlıbelen ile bir süre görüşerek Y. Milasspor’daki hedeflerini anlatan Kulüp Başkanı Cenker Çetin altayapıya yönelik spor tesisi kazandırmak için bütün engelleri aştıklarını ve 17 dönümlük bir arazinin tahsisini sağladıklarını söyledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Y. Milasspor’lu yöneticilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti ve çalışmaları nedeniyle kendilerini kutlayarak “Yapılmayacak bir şey yok. Milas’ta 1000 kişi bir araya gelse neler yapılmaz” dedi. MİTSO Yönetim olarak gençlerin gelişimine çok önem verdiklerini anlatan Reşit Özer “Özellikle satranca çok büyük bir ilgi var. Çok istek geliyor. Gençlerimize, satranç eğitimi vermek istiyoruz. Resim konusunda talepler var. Bunları değerlendireceğiz” dedi.

Daha sonra Y. Milasspor Yönetim Kurulu Başkanı Cenker Çetin ve kulüp yöneticileri MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e mor-beyaz bir kulüp forması armağan etti

Y.Milassp..