KOBİ – Ar-Ge DESTEKLERİ 1 EKİM’DE İNTERNETTE ANLATILACAK

22.09.2020 12:35

*TÜBİTAK – TOBB işbirliğinde KOBİ – Ar-Ge Destekleri Bilgilendirme Semineri internet ortamında 1 Ekim Perşembe günü Saat 14.00’te yapılacak.

*Seminer internet ortamında http://webinar.tobb.org.tr adresi üzerinden izlenebilecek.

TÜBİTAK tarafından KOBİ’lere yönelik olarak verilen Ar-Ge destek ve hibeleri hakkında 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14.00’te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri yapılacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) düzenlemesi ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliğinde yapılacak seminerde Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleri, Üniversite-Sanayi İş Birliği Desteği, KOBİ Ar-Ge Başlangıç Desteği, Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Desteği, Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Desteği, Teknogirişim Sermayesi Destek Programı, Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Destek Programı ve Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı başlıkları altında bilgilendirmede bulunulacak.

İnternet ortamında http://webinar.tobb.org.tr linki üzerinden izlenebilecek seminer hakkında kobi@tobb.org.tr internet adresinden veya 0 3122 218 24 54 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi edinilebilecek.

Öte yandan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda üyelerine çağrıda bulunarak internet ortamında TÜBİTAK – TOBB işbirliğinde yapılacak KOBİ’leri Ar-Ge destekleri hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan semineri izlemeye davet etti. Reşit Özer, seminerde KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu Ar-Ge destek programlarının anlatılacağını belirterek “Üyelerimizin bu bilgilendirme için birkaç saatlerini ayırmalarını istiyoruz. Sonuçta işleriyle ilgili birçok konuda Ar-Ge destekleri konusunda bilgi edinebilecekler.  Bu sayede işlerini daha da geliştirme fırsatlarını tanıyacaklar” dedi.