Reşit Özer’in de üyesi olduğu TOBB’NİN EKONOMİK RAPORU İNCELEME KOMİSYONU TOPLANDI

11.04.2016 08:57

*TOBB’nin Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu toplantısı için komisyon üyesi MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Ankara’ya gitti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ekonomik Raporu İnceleme Komisyon toplantısı Ankara’da yapılıyor. Türkiye’nin ekonomik durumu hakkında hazırlanan raporları ve birlik başkanı tarafından havale edilen ekonomik konuları incelemek, rapor hazırlamak ve Genel Kurula sunmakla görevli ve yetkili olan Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu toplantısında Türkiye’deki ekonomik gelişmeler değerlendirilecek. Komisyon üyesi MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, 8 Nisan’da, TOBB Merkezi’nin 1 No’lu salonunda yapılacak Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu toplantısı için Ankara’ya gitti.
TOBB Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, toplantısında Türkiye’nin ekonomik durumunu gösteren ekonomik rapor incelenip komisyon tarafından onaylanarak TOBB Genel Kuruluna sunulmaya hazır hale getirilecek.
Başkanlığını Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun yaptığı 8 kişiden oluşan komisyonun diğer üyeleri şunlar: Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çağlayan, Haymana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özkan, Kadirli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Tatlı, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Altınay, İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İşeri, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer.