MİTSO, TSE DENETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ “HEDEFİMİZ, HİZMET KALİTESİNİ DAHA DA YÜKSELTMEK”

13.08.2020 13:35

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, TS EN ISO 9001 hizmet kalitesi denetiminden başarıyla geçti. MİTSO’da yapılan kalite standardı denetiminde uygulamalara ilişkin bir uygunsuzluk bulunamadı.

MİTSO, Türk Standartları Enstitüsü İzmir Belgelendirme Müdürlüğü tarafından TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Standardı çerçevesinde yapılan denetimden de başarıyla geçti. TSE KYSB Tetkik Görevlisi Şahap Gürler Paşa’nın MİTSO’nun tüm birimlerinde yaptığı iki gözetim denetiminde, uygulamalara ilişkin herhangi bir uygunsuzluk veya eksiklik bulunamadı.

TSE KYSB Tetkik Görevlisi Şahap Gürler Paşa tarafından yapılan denetime ilişkin rapor, TSE’ye sunulup onaylandıktan sonra kesinlik kazanacak.

MİTSO’nun TS EN 9001 hizmet kalitesi denetiminden başarıyla geçmesini değerlendiren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Odamız; üyelerine TS EN ISO 9001 kalite standartlarında hizmet sunmaktadır. Hizmet kalitemiz periyodik olarak TSE tarafından denetlenmektedir. Bir denetim döneminde daha hizmet kalitemizde bir uygunsuzluk çıkmadı. MİTSO, bugüne kadar hizmet kalitesini her zaman daha da yükseltme hedefiyle çalışmalarını sürdürmüştür. Bundan sonra da hedefimiz, hizmet kalitesini daha da yükseltmek olacaktır” dedi.