MİMAR TEVFİK DEMİR: “MİLAS’TA İNŞAAT SEKTÖRÜ CANLI”

19.02.2018 15:20

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ile birlikte Demir İnşaat Ltd. Şirketi yöneticisi Mimar Tevfik Demir’i ziyaret ederek inşaat sektörünün durumu ve beklentileri hakkında görüşme yaptılar. Mimar Tevfik Demir’e Milas’taki inşaat sektörünün durumunu soran MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas ve yakın çevresinde yapılmakta olan ve yapılacak tesisler ve yatırımlar hakkında da bilgi verdi. OSB’nin de yapılmasıyla birlikte Milas’ın birkaç yıl içinde çok büyük bir gelişme yaşayacağını belirten Reşit Özer, “Bu durumdan en çok yararlanacak sektör inşaat sektörü olacak. Çünkü artacak iş alanlarıyla birlikte konut ve işyeri talebi de artacak” diye konuştu. Reşit Özer, 28 Mart / 1 Nisan tarihleri arasında Milas’ta 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı açılacağını da sözlerine ekleyerek Mimar Tevfik Demir’i fuara davet etti.

Demir İnşaat Ltd. Şti. Yöneticisi Mimar Tevfik Demir de Milas’ta çok sayıda müteahhit firma olduğunu ve buna rağmen inşaat sektörünün diğer kesimlere göre daha canlı olduğunu belirterek “Milas’a gelecek yatırımlar ve OSB’nin faaliyete geçmesiyle birlikte öyle görünüyor ki, inşaat sektörü daha da canlanacak” diye konuştu. Mimar Tevfik Demir, MİTSO’nun çalışmalarını da yakından takip ettiklerini belirterek “MİTSO çok önemli çalışmalar yapıyor. Sizleri takdir ediyor ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.